You are currently viewing Tur til Besseggen med LIK friluft

Tur til Besseggen med LIK friluft

NB fullt: Dessverre er alle plassene er nå tatt, men still deg på venteliste i tilfelle noen plasser åpner seg!
Venteliste:
https://forms.gle/hnmEmK6VJnScwStZ6

Bli med LIK friluft å oppleve en av Norges mest populære fjellturer, BESSEGGEN! Dette er en nydelig tur som går fra Memurubu til Gjendesheim, og gir en fantastisk utsikt over Jotunheimen nasjonalpark. Besseggen er en nokså lang tur på 8 timer med enkelte bratte partier. Det er derfor viktig med godt fottøy, klær etter vær og godt humør!

Vi reiser fredag(27.09) ettermiddag fra riksen. Når vi kommer frem finner vi en teltplass og lager noe god middag i nærheten av Gjendesheim. Morgenen etter tar vi gjendebåten til Memurubu kl 0930.

Vi tenker å kjøre bil opp. For å gjøre turen billigst mulig er det derfor veldig fint hvis alle som kan stille med bil gir beskjed om dette.

Overnatting: Planen er å finne et sted i nærheten av Gjendesheim hvor vi kan telte og lage noe godt til middag. Lik har lavvo og et par telt (Sengeplass til totalt 12). Hvis noen har eget telt som de ønsker å bruke er det fint hvis de gir beskjed så vi kan samkjøre litt.
Mat: LIK kjøper inn til felles middag på fredag, samt frokost og niste på lørdag. Gi beskjed hvis du har noe allergier eller er vegetarianer etc.

Bil: Vi fordeler utgifter på bil og drivstoff innad i bilen.

Avreise: Rikshospitalet den (27.09) i 15-tiden. Hvis noen har behov for å reise senere ordner vi dette (Gi beskjed til Sigrid Emmerhoff Hvidevold eller Magnus Rogstadkjernet). For de som ønsker det kan man også møte på lørdag morgen (Buss: Valdressekspressen).
Retur: Vi reiser tilbake til Oslo etter endt tur på lørdag, så det blir nok ikke før seint på kvelden.

PÅMELDINGSFRIST 17.09: For å melde seg på må man vippse 200kr til 99525415(Sigrid Emmerhoff Hvidevold) og svare påhttps://docs.google.com/forms/d/1e0BC-NqeXei-Qr2H4tSDStXbT3ftvU3c2yPfd4lXkzQ/edit. Det er KUN 20 plasser så vær rask! Påmelding er bindende ettersom vi må kjøpe inn billetter til gjendebåten.

Pakkeliste:
Tursekk
Varme og vindtette klær (ull!!)
Regnklær
Fjellsko/tursko
Tallerken, bestikk og kopp
Termos/drikkeflaske/camelbak
Liggeunderlag
Sovepose
Snacks
Eget telt hvis ønskelig
Godt humør
Raske shades
Det som mangler på lista

LIK har noen soveposer og liggeunderlag man kan låne hvis man mangler.

Vi gleder oss masse til tur og håper at mange har lyst å bli med oss! 😀

 

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/725234577897415/